Over ons

Willems-Prinssen Installatietechniek uit Uden staat voor advies, realisatie en onderhoud van installaties voor bedrijven en particulier. Een professionele aanpak, met de voordelen van een klein bedrijf met wortels in de regio. Ons bedrijf verzorgt en onderhoudt installaties voor verwarming, koeling, ventilatie, watervoorziening, badkamer en binnenklimaat. Daarnaast is Willemsen-Prinssen specialist op het gebied van dakbedekking, koper- en zinkwerk.

Uw installatie; onze zorg
Gebouwinstallaties moeten bedrijfszeker, efficiënt en veilig zijn. Maar tegenwoordig zijn energiebesparing en een prettiger comfort belangrijke argumenten om een bedrijf in te schakelen dat moderne techniek combineert met vakmanschap en oog voor de beleving van de eindgebruiker. Of het nu gaat om een particuliere gasketel, of de klimaatinstallatie in een bedrijfspand. Totale ontzorging, juist óók in onderhoud, is een belangrijke missie van ons bedrijf. De mensen van Willemsen-Prinssen staan vierkant achter hun advies en hun werk.

We leggen de lat hoog
Het bedrijf wordt geleid door Jeroen de Knegt en Wilbert Prinssen. “Onze kracht zit in een goede begeleiding van het proces van begin tot eind. Dit betekent met een persoonlijke benadering, gedegen advies, een goed voorstel op maat. In de uitvoering leggen we de lat hoog. Het doel: tevredenheid bij oplevering. Graag blijven we onze eigen installaties onderhouden. Zodat we samen gaan voor ultiem comfort, een maximale besparing op energie, en zo laag mogelijke exploitatiekosten van het gebouw, of dat nu een bedrijfspand of een woning is.”

Investeren in mensen
Om klanten het beste te kunnen geven, investeert het bedrijf permanent in de ontwikkeling van de medewerkers. Ze blijven bij met de nieuwste technieken, de actuele regelgeving, en zijn ambassadeurs van de ontzorgende aanpak die Willems-Prinssen uitdraagt. Daardoor is het bedrijf niet alleen steengoed in traditionele ambachten, maar weet het ook raad met innovatieve duurzame technieken, zoals warmtepompen en zonneboilers. En altijd is de ultieme klanttevredenheid het doel. Want ons product lijkt misschien techniek, het is vooral beleving. Een warm, koel, fris, veilig, prettig, dus zorgeloos leefklimaat.

Van alle markten thuis
De brede kennis zet Willems-Prinssen Installatietechniek ook breed in. Dit betekent dat Willems-Prinssen particuliere installaties zoals cv-ketels en badkamerrenovaties kan verzorgen, maar ook complete nieuwbouwinstallaties. Voor gemeenten en corporaties kan het bedrijf nieuwbouw, renovatie en onderhoud verzorgen. Door de kennis over het binnenklimaat van kantoren, scholen en andere utiliteit op peil te houden kan het bedrijf kleine en grote installatievraagstukken tot een goed einde brengen. “Een opdracht is een relatie, die niet ophoudt bij oplevering.” Realisatie en onderhoud van duurzaam maatwerk zorgt voor lage exploitatiekosten van, en een prettige leefomgeving ín een gebouw.